A Piac utca 31. bérbeadó helyiség részletes adatai

Piac utca 31.

Üzlet

Alapterület: 35 m2

Irányadó bérleti díj: 200 000 Ft/hó+áfa

Megközelíthetőség: Földszinti utcafronti

Debrecen belvárosának egyik legforgalmasabb pontján, a Piac u. 31. sz. alatt, a Kígyó Patika szomszádságában földszinti üzlethelyiség kiadó. A mindösszesen 35 m2 alpeterületű üzlet 21 m2 üzlettérből és 14 m2 kiszolgáló helyiségből áll.

Központi elhelyezkedése, illetve jelentős gyalogosforgalma kiváló lehetőséget biztosít egy elegáns, magas színvonalú üzlet kialakításához. A villamos megálló az üzlettel szemben található. 

Az üzletben vendéglátó tevékenységet, illetve olyan kiskereskedelmi tevékenységet folytatni, mely bármilyen étel, ital és dohányáru forgalmazásával jár, nem lehetséges. Az épület kapualja és lépcsőháza sem árufeltöltés, sem tárolás céljára nem vehető igénybe, még ideiglenes jelleggel sem. Az árufeltöltés az utcai vagy az udvari bejáraton keresztül történhet.

Az üzletben végzendő átalakítási, felújítási munkákat a bérlőnek kell elvégeznie. Ezen munkálatokat előzetes egyeztetést követően a Bérbeadó külön megállapodás alapján, bérleti díjban történő kompenzálással megtéríti, maximum 2.500.000,-Ft+áfa értékben.

Megtérítésre a következők kerülnek: a helyiség közműcsatlakozásainak kiépítése (elektromos és víz-csatorna ellátás), hűtő-fűtő klímarendszer kiépítése, valamint az utcafronti portál átalakítása, bejárat nyitása, lépcső kialakítása, utcai, földszinti falfelület javítása, festése az első vízszintes osztópárkányig jelenlegivel megegyező színűre.

 

Hívja ügyintézőnket: (52) 503-129,   (52) 503-124,   (52) 503-134,    (52) 523-175

E-mail: