ÖNKORMÁNYZATI LAKÁSOK BÉRLETÉRE LEHET PÁLYÁZNI

DMJV Önkormányzata megbízásából a Cívis Ház Zrt. 2016. december 1. napjától kezdődően 78 üres lakást hirdet meg pályázat útján történő bérbeadásra. A pályázatok leadásának határideje 2017 január 26. 17.00 óra. A pályázatok értékelésére 2017. február 1-jén 9.00 órától kerül sor, a kiírás szerinti sorrendben. Az értékelés helyszíne: Cívis Ház Zrt. Iparkamara u. 2., félemelet, Házasságkötő terem.

73 lakás szociális támogatással kerül meghirdetésre. A pályázat leadásához szükséges, hogy a pályázó szociális lakbértámogatásra vonatkozó határozatot szerezzen be az Önkormányzat Szociális Osztályán (Kálvin tér 11., Új Városháza). Az erre irányuló kérelem legkésőbb 2017. január 5. napján 17.00 óráig adható be a fenti címen.

5 lakást szociális támogatás nélkül pályáztatunk. A pályázat leadásának feltétele - a szükséges formanyomtatvány kitöltésén és a konkrét lakbérajánlat zárt borítékban való megtételén túl - a pályázó és a két kezes jövedelemigazolása. 

A pályázó összesen 3 lakásra adhatja be a pályázatát. Amennyiben egy lakást elnyer, úgy a másik két lakásra beadott pályázata már nem versenyeztethető a többi pályázattal.

Mindkét típusú pályázat beadásának további feltétele, hogy a pályázó az általa megpályázni kívánt (legfeljebb három) lakáshoz tartozó egy havi alaplakbérnek megfelelő összeget, mint pályázati biztosítékot a bérbeadó által rendelkezésére bocsátott csekken (feltüntetve a megpályázott lakás címét) befizesse, és az igazoló szelvény másolatát a pályázatához mellékelje.

A lakások többsége felújításra szorul.

A pályázati kiírásban felsorolt lakások 1+4 év időtartamra kerülnek bérbeadásra, amely legfeljebb további 5 évvel meghosszabbítható, amennyiben a bérlőnek az első 5 éves bérleti jogviszony ideje alatt nem volt 60 napnál hosszabb idejű bérleti díj tartozása, továbbá a bérleti szerződés lejáratának időpontjában sem áll fenn bérleti díj tartozása.

A továbbiakban a bérleti szerződés az egyszeri hosszabbítást követően (legfeljebb összesen 1+4+5, összesen 10 év után) nem hosszabbítható meg, abból az újabb 5 éves bérleti jogviszony lejártáig ki kell költözni és a bérbeadó részére kiürítve, frissen festve, mázolva, működőképes berendezési tárgyakkal átadni.

A lakások műszaki állapotáról a pályázati kiírásban rögzített időpontokban a helyszínen személyesen is meggyőződhetnek, ahol kollégáink az érdeklődők kérdéseire is választ adnak.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy meghirdetett lakások egyike sem megvásárolható!

A részletes pályázati kiírást ITT olvashatja.

A pályázat beadásához szükséges formanyomtatványt szociálisan NEM TÁMOGATOTT személy esetében INNEN, szociálisan TÁMOGATOTT személy esetében pedig INNEN tölthető le.

A bérbeadásra kínált lakások képét és részletes adatait ITT találja.

A lakások elhelyezkedéséről a „TÉRKÉPES KERESŐ” segítségével kaphat további tájékoztatást.

Amennyiben a fentiek között mégsem találná meg a keresett információt, a feltüntetett elérhetőségek valamelyikén (52/523-202, 52/503-128, 52/503-123) bizalommal fordulhat munkatársunkhoz.