ÜRES LAKÁSOKAT ÉRTÉKESÍT AZ ÖNKORMÁNYZAT

Az Önkormányzat megbízásából társaságunk 2012. június 13-án árverés útján 37 üres bérlakást értékesít. Az első alkalommal esetlegesen nem értékesített lakások újabb árverésen, azonos áron ismételten meghirdetésre kerülnek. Annak időpontjáról a későbbiekben adunk tájékoztatást.
A lakások többsége hosszabb ideje áll üresen, így azok felújításra szorulhatnak. Az induló licitárat ennek figyelembevételével határozták meg a szakértők. A lakások műszaki állapotáról a hirdetményben rögzített időpontokban személyesen is meggyőződhetnek, ahol kollégáink az érdeklődők kérdéseire is választ adnak.
A részletes kiírás megtalálható az „ÜGYINTÉZÉS/Letölthető dokumentumok” menüpont alatt a „Lakáshoz kötődő dokumentumok” között.
A kínálatban az „ÉRTÉKESÍTÉS/Lakások” menüben böngészhet, ahol megtekintheti azok részletes adatait is. A lakások elhelyezkedéséről a „TÉRKÉPES KERESŐ” segítségével kaphat további tájékoztatást.
Amennyiben a fentiek között mégsem találná meg a keresett információt, a feltüntetett elérhetőségek valamelyikén bizalommal fordulhat munkatársunkhoz, aki igyekszik megválaszolni a feltett kérdést.