KÉSZÜLÜNK A VIRÁGKARNEVÁLRA

Méltán nevezhetjük a Debreceni Virágkarnevált hazánk egyik legjelentősebb, legnépszerűbb, a turisták ezreit városunkba csábító kulturális eseményének.

Az augusztus 11-től kezdődő rendezvénykavalkád ismét kiemelt helyszíne a Kossuth tér.

A Cívis Ház Zrt. és a Városközpont üzletei is igyekeznek aktívan hozzájárulni a belváros  felvirágoztatásához, ünnepivé tételéhez. A belvárosi üzleteket ösztönöztük a csatlakozásra, reméljük, minél több üzlet érzi sajátjának a kezdeményezést, és díszbe öltözteti portálját, kirakatát.

Részvénytársaságunk az elmúlt évek hagyományához híven a Piac utcai bérlőinek egy-egy nemzeti színű szalaggal átkötött új kenyeret küldött, melyek a karneváli héten egységesen díszítik és szépítik a Városközpont üzleteinek kirakatait. Ezen felül a Gambrinus-köz üres üzleteinek portáljait a régi Debrecent idéző hangulatos installációkkal, fotósorozattal, valamint színes, vidám virágkompozíciókkal díszítette fel, tisztelegve államalapító Szent István ünnepe, és egyben az új kenyér ünnepe előtt.

Fotók a Gambrinus-közben lévő üres üzletek feldíszített kirakatairól (a fotók kattintással nagyíthatók).

Fotók a Piac utcai üzleteknek ajándékozott nemzeti színű szalaggal átkötött új kenyérről (a fotók kattintással nagyíthatók).

A Virágkarneváli rendezvénykavalkád programsorozatáról bővebb információ itt olvasható:

http://www.civishaz.hu/hirek/virágkarneváli-rendezvénykavalkád