MEGÚJULT A HONLAPUNK

 

Társaságunk hosszú idő után új honlappal jelentkezik, amely nem csak tartalmában, hanem megjelenésében és szolgáltatásaiban is korszerűbb lett.

A honlap használatával és új szolgáltatásaival kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat az alábbiakban ismertetjük.

Kezdőoldal
A honlapon való navigálást biztosító szokásos felső menüsoron túl a három központi jelkép alatt közvetlenül is elérheti a bérbe-, vagy eladásra kínált építési telkeinket, nem lakás célú helyiségeinket és lakásainkat.

Bérbeadás, Értékesítés
A megfelelő menüpont alatt elérheti az adott célból hirdetett ingatlanokat típusonként külön-külön, akár fényképes részletes lista, akár egyszerű táblázat formájában. A listák tartalmát a baloldalon lévő kereső ikon lenyitásával különböző szempontok szerint rendezheti, vagy szűrheti. A táblázatos nézetben megjelenő kereső ablakba történő beírással (utcanév, házszám, rendeltetés, alapterület) szűkíthető az ajánlatok száma.
Ezekből a menüpontokból megnyithatja azt a térképes keresőt, mely csak az adott célból (bérlet vagy eladás) hirdetett ajánlatokat jeleníti meg a már ismert Google térképen.

Térképes kereső
A felső menüben kiemelt térképes keresőben az összes ajánlatunk megtalálható. A térkép a szokványos módon mozgatható, kicsinyíthető, nagyítható, illetve válthatunk a térképes és műholdképes megjelenítés között. Az ajánlatok jelképeire kattintva megnyitható azok részletes adatlapja.
A térképablak feletti választóparancsokkal szűkíthető a megjelenítés.

Részletes adatlap
A részletes adatok között minden olyan információ megtalálható, amely az ingatlan bemutatását, vagy az ajánlat megtételét segíti. Megtalálhatók itt fényképek, alaprajzok, látványtervek, de elnavigálhatunk a Szabályozási terv megtekintését biztosító honlapra is. Ezen a honlapon a jobboldali menüsor segítségével különböző rétegek (pl. rendezési terv, régészet, ortofotó, stb.) kapcsolhatók be, vagy cím, és helyrajzi szám szerint kereshetők más ingatlanok is.

Ügyintézés, Cívis Ház Zrt.
Ebben a két menüpontban minden olyan információt feltüntettünk, melyre jelenlegi vagy leendő ügyfeleinknek szüksége lehet az ügyintézés során. Megtalálhatók itt a különböző kapcsolat-felvételi lehetőségek, ügyintézők, illetve egyéb letölthető dokumentumok (űrlapok, szabályzatok, kiírások, jogszabályok).