PÁLYÁZATI KIÍRÁS ÜZLETHELYISÉG BÉRBEADÁSÁRA

Társaságunk kétfordulós pályázat útján bérbe adja a Debrecen, Piac u. 20. sz. alatti fszt. 15. jelű üzlethelyiséget.

A kiváló elhelyezkedésű, 112 m2 alapterületű üzlet korábban pékségként működött, így az elsősorban vendéglátó-ipari tevékenység végzésére alkalmas.

A helyiség a Városháza közelmúltban befejeződött teljes körű homlokzati felújítása, illetve átalakítása során az épület Rózsa utca felőli homlokzatának megnyitásával jött létre. A Rózsa utca a fiatalos Simonffy utca folytatása a Dósa nádor tér felé.

A fiatalosság és a felújított Városháza patinájának ötvözete különleges hangulatot nyújt a Rózsa utcának. A felújítás során a Városháza gyönyörű kivilágítást kapott, amely tovább emeli a sárga fényű falikarokkal megvilágított homlokzat szépségét. A frissen felújított díszkőburkolaton lehetőség van vendéglátó-teraszok kialakítására, parkolás a Rózsa utca ezen szakaszán megszűnt.

Az üzlet gyalogosan, tömegközlekedéssel, illetve gépjárművel is kiválóan megközelíthető, a közeli Dósa nádor téri parkoló nagyszerű parkolási lehetőséget biztosít.

A Cívis Ház Zrt. elsősorban olyan bérlők jelentkezését várja, akik a megújult Városháza hangulatához illő kávézót, éttermet, illetve üzletet kívánnak kialakítani.

A pályázatok beadásának határideje: 2017. május 12. napján 12.00 óra.

A második forduló időpontja: 2017. május 24. napján 9.00 óra, helye: Debrecen, Iparkamara u. 2. sz. I. em. 105. szoba.

További információk a pályázati kiírásban, illetve a http://www.civishaz.hu/show/759 alatt.