PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG ÜZLETFELIRAT LÉTESÍTÉSÉHEZ

A Piac utca Debrecen egyik legismertebb, városképi jelentőségű utcája. A Cívis Ház Zrt. szeretné elérni, hogy minél több üzlet cégtáblája, cégfelirata legyen méltó ehhez a környezethez.

Ennek érdekében 2018-ban bérlőink számára pályázat formájában jelentős anyagi támogatást kívánunk nyújtani a cégérek, cégfeliratok cseréjéhez, újak létesítéséhez. Támogatást azok a bérlők kérhetnek, akik a Piac utcán a Cívis Ház Zrt-től bérelnek üzlethelyiséget. Pályázatot kizárólag magas színvonalú, egyedi, városképbe illeszkedő, világító – tehát nem megvilágított – cégfelirathoz, cégérhez lehet benyújtani.

A kérelmezőnek – ahogy ezt minden esetben – a társaságunkkal folytatott előzetes egyeztetést követően bejelentési dokumentációt kell készíttetnie. A kérelmet az új cégfelirat kihelyezése előtt DMJV Főépítészi Iroda Városképvédelmi csoportjához kell benyújtani. Ezzel párhuzamosan a tervet el kell juttatni a Cívis Ház Zrt.-hez is. Amennyiben a Főépítészi Iroda és a Cívis Ház Zrt. is megfelelő színvonalúnak ítéli az új feliratot, cégért, előzetes megállapodás alapján az elkészítési és kihelyezési költség legfeljebb 50%-át utólagos elszámolás és számla alapján megtéríti. A támogatás odaítélésének egyéb feltételei is lehetnek, melyek elsősorban az üzlet közterületről látható részeinek további színvonalemelését célozhatják.

Támogatás üzlethelyiségenként csak egy cégtábla cseréjéhez vagy új kihelyezéséhez kérhető. A támogatást azok is igényelhetik, akik még csak tervezik, hogy üzlethelyiséget bérelnek a Piac utcán a Cívis Ház Zrt-től. A pályázat benyújtása folyamatos, de csak a keretösszeg kimerüléséig tart.

Bízunk benne, hogy ezzel is segíteni tudjuk Debrecen városképi megítélésének javulását, idegenforgalmi vonzerejének növekedését, ezen keresztül javítva partnereink piaci stabilitását.

További részleteket személyes egyeztetésen tudhatnak meg a támogatás iránt érdeklődők. Kérjük, az ismert elérhetőségek valamelyikén keressék bizalommal társaságunkat, vagy közvetlenül a Helyiséggazdálkodási csoport munkatársait.

Amennyiben érdeklődik a régi neonreklámok iránt, ebben a cikkben olvashat érdekességeket. A lenti montázs, valamint hírünk bélyegképe is a welovebudapest.com hivatkozott cikkéből származik. Köszönet érte a szerzőknek!