VIRÁGKARNEVÁLI KIRAKATVERSENY 2012

A 43. Debreceni Virágkarneválhoz kapcsolódóan a Cívis Ház Zrt. és a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. meghirdeti a

Virágkarneváli Kirakat 2012 versenyt.

A versenyben a belvárosi - Piac utcán és ahhoz szorosan kapcsolódó bekötő utcákon lévő - üzletek vehetnek részt. A kirakatok berendezésénél olyan dekoráció alkalmazására kell törekedni, amely a város arculatához, hangulatához szervesen illeszkedik. A versenyben részt vevő üzlet teendője, hogy a varoskozpont@varoskozpont.hu e-mail címre elküldi részvételi szándékát, megjelölve az üzlet nevét, címét, képviselő nevét, telefonszámot és e-mail címet.

ZSŰRI DÍJA: A kirakatokat zsűri bírálja el, mely alapján 3 díj kerül kiosztásra, az alábbiak szerint:

  • I. díj: 100.000.-Ft,
  • II. díj: 75.000.-Ft,
  • III. díj: 50.000.-Ft.

Minden nyertes 2-2 belépőjegyet is kap a Virágkarneválra. A díjak összegeit a Városközpont magazinban történő hirdetésre fordíthatja a nyertes.

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS: Válassza ki Ön a legszebb karneváli kirakatot és nyerjen belépőjegyeket! Szavazzon 2012. augusztus 18. szombat 12.00 óráig a varoskozpont@varoskozpont.hu e-mail címen adataival (név, lakcím, telefonszám) és az Ön által javasolt üzlet nevével, címével. Egy e-mail címről 1 szavazatot tekintünk érvényesnek. A szavazószelvényt a Városközpont magazin augusztus 16-án megjelenő augusztusi számában is megtalálja, melyet kitöltést követően a Tourinform irodában (Debrecen, Piac u. 20.) elhelyezett szavazóládába dobhat be. Szavazatát a Tourinform irodában személyesen is leadhatja. A közönségszavazók közül kisorsolt nyertes 2 db belépőjegyet kap a Virágkarneválra, valamint a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. által felajánlott 2 db belépőjegyet kapja a Főnix Kft. Debreceni Őszi Fesztivál című programsorozatának egy rendezvényére. A nyertest a Cívis Ház Zrt. telefonon értesíti, neve az eredményhirdetésen is elhangzik.

A díjazottakat és legkreatívabb üzleteket a www.civishaz.hu és a www.fonixinfo.hu, valamint a www.varoskozpont.hu honlapokon tesszük közzé.

Eredményhirdetés: 2012. augusztus 19-én este, a Kossuth téri ’Debrecen Hangja’ tehetségkutató verseny döntőjének koncertje előtt.

Díjátadás: 2012. augusztus 20-án, az esti tűzijátékot követően, a Kölcsey Központ ünnepi fogadásán.