Cívis Ház Zrt. hírek

TÁJÉKOZTATÓ A PANDÉMIA MIATT KÉRHETŐ BÉRLETI DÍJ-KEDVEZMÉNYEKRŐL

A koronavírus-járvány első, tavaszi hullámának idején hozott intézkedésekhez hasonlóan DMJV Önkormányzata a Debreceni Vagyonkezelő Zrt-vel és a Cívis Ház Zrt-vel közösen együttműködve a debreceni vállalkozások támogatása, és elsősorban a munkahelyek megőrzése érdekében ismételten pandémiás díjkedvezményrendszert dolgozott ki a Cívis Ház Zrt-től üzletet bérlő vállalkozások számára.

Tovább a teljes hírre>>>

ÖNKORMÁNYZATI ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY

Tájékoztatatjuk az érdeklődőket, hogy DMJV Önkormányzata árverési hirdetményt tett közzé egyes ingatlanok értékesítésére, illetve bérbeadására, továbbá ingóságok értékesítésére. A 2020. 10. 12-i árverés hirdetménye az Önkormányzat honlapján itt olvasható.

ZAFÍR PORTÁL - ÚJ ONLINE SZÁMLAFIZETÉSI PORTÁL

2020 szeptemberétől a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. és tagvállalatai modern külsővel és megújult szolgáltatásokkal működtetik az eddigi e-számla rendszert leváltó Zafír Portált. A megújult felületen a Debreceni Vízmű Zrt., a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. és a Cívis Ház Zrt. ügyfelei intézhetik online ügyeiket: fizethetik számláikat, követhetik egyenlegüket, „bediktálhatják” az óraállásukat.

Tovább a teljes hírre >>>

TÁJÉKOZTATÓ AZ ÖNKORMÁNYZAT INGATLANÉRTÉKESÍTÉSEIRŐL

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy DMJV Önkormányzata társaságunktól függetlenül közvetlenül is kínál ingatlanokat értékesítésre. Az aktuális hirdetmények, valamint azok részletei az Önkormányzat honlapján itt olvashatóak.

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Tisztelt Ügyfeleink!

A koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében Társaságunknál a bérlakásokkal kapcsolatos személyes megjelenéssel járó ügyintézésre csak bizonyos ügytípusoknál és előzetes telefonos egyeztetést követően van lehetőség.

Ügytípusok:

  • bérleti szerződés, egyéb megállapodások megkötése,
  • adósságkezelési megállapodás megkötése,
  • bérlőáthelyezést érintő tárgyalás, egyeztetés.

Higiéniai okokból személyes megjelenés esetén is kérjük, hogy szíveskedjen maszkot vagy az arcát eltakaró kendőt viselni! Minden más esetben javasoljuk, hogy elsősorban a www.civishaz.hu oldalon megjelenő telefonos (52/503-123, 52/503-128, 52/523-202 telefonszámok), illetve az online elérhetőséget (civishaz@civishaz.hu) vegyék igénybe.

Valamennyi ügyben hagyományos postai úton is benyújtható kérelem, egyéb beadvány.

A Cívis Ház Zrt. továbbra is mindent megtesz ügyfelei zavartalan és folyamatos kiszolgálásáért.

ÚJRAÉLED A BELVÁROS - KINYITNAK AZ ÜZLETEK ÉS MEGNYÍLNAK A TERASZOK

A korábbi korlátozó intézkedések feloldásáról szóló kormányrendeletben rögzítettek szerint 2020. május 04. napjától korlátozás nélkül valamennyi üzlet újra nyitva tarthat, valamint megengedett a vendéglátó üzletek – így az  éttermek, kávézók, cukrászdák, a  büfék és a  presszók - teraszain a tartózkodás és a megrendelt étel, illetve ital elfogyasztása.

A Cívis Ház Zrt. bérlői megsegítésére létrehozott pandémiás díj-kedvezményrendszere a meghozott enyhítő intézkedések ellenére továbbra is támogatja az üzleteket és vendéglátóhelyeket működtető vállalkozásokat.

Tovább a teljes hírre >>>

Oldalak