A Piac utca 20. fszt. 15. bérbeadó helyiség részletes adatai

Piac utca 20. fszt. 15.

üzlet (korábbi pékség)

Alapterület: 112 m2

Irányadó bérleti díj: 500 000 Ft/hó + áfa

Megközelíthetőség: Földszinti utcafronti

A belváros frekventált pontján, a Piac u. 20. sz. alatt, a gyönyörűen felújított Régi Városháza Rózsa utca felőli részének földszintjén utcafronti üzlet kiadó.

A kiváló elhelyezkedésű, 112 m2 alapterületű üzlet korábban pékségként működött, így az elsősorban vendéglátó-ipari tevékenység végzésére alkalmas.

Az üzlet a Városháza közelmúltban befejeződött teljes körű homlokzati felújítása, illetve átalakítása során az épület Rózsa utca felőli homlokzatának megnyitásával jött létre.

A Rózsa utca a fiatalos Simonffy utca folytatása a Dósa nádor tér felé. A fiatalosság és a felújított Városháza patinájának ötvözete különleges hangulatot nyújt a Rózsa utcának. A felújítás során a Városháza gyönyörű kivilágítást kapott, amely tovább emeli a sárgafényű falikarokkal megvilágított homlokzat szépségét. A frissen felújított díszkőburkolaton lehetőség van vendéglátó-teraszok kialakítására, parkolás a Rózsa utca ezen szakaszán megszűnt.

A Cívis Ház Zrt. elsősorban olyan bérlők jelentkezését várja, akik a megújult Városháza hangulatához illő kávézót, éttermet, illetve üzletet kívánnak kialakítani.

 

 

 

Hívja ügyintézőnket: (52) 503-129,   (52) 503-124,   (52) 503-134

E-mail:

  • kovacs.laszlo kukac civishaz pont hu
  • szilagyine.agnes kukac civishaz pont hu
  • fodor.agnes kukac civishaz pont hu