A Piac utca 34-36. bérbeadó helyiség részletes adatai

Piac utca 34-36.

volt Alexandra könyváruház

Alapterület: 2813 m2

Irányadó bérleti díj: 4 000 000 Ft/hó + áfa + forgalomarányos bérleti díj

Megközelíthetőség: Földszinti utcafronti

Elhelyezkedés

Az üzletnek helyet adó épület Debrecen belvárosában, a Piac utca középső szakaszán helyezkedik el, a Piac utcai sétálóövezet közvetlen közelében, a Nagytemplomtól 500 m távolságra. A Piac utca ezen szakasza is díszburkolattal ellátott, az épület előtt lehetőség van vendéglátó terasz létesítésére. Az 1962-ben elkészült épületben évtizedekig Állami, majd Centrum Áruház működött. A Piac utca ezen szakasza jelentős gyalogos forgalommal rendelkezik, a közelben számos üzlet, pénzintézet, kormányhivatal, illetve vendéglátó helyiség található. Az üzlettől 20 méterre villamos, illetve autóbuszmegálló is található.

Az épület

Az épület teljesen alápincézett, földszint + 6 emeletes, lapostetős kialakítású. Megközelítés Az üzlet főbejárata a Piac utcára nézően található. Rendelkezik továbbá egy földszinti hátsó, Jászai Mari utcára nyíló, árurakodásra is megfelelő gazdasági bejárattal.

Alapterület

Teljes alapterület 2813 m2

- pinceszint: 601 m2

- földszint: 970 m2

- I. emelet: 1075 m2

- II. emelet: 167 m2

A pinceszinten száraz, raktározásra kiválóan használható pincehelyiségek találhatóak. Az üzlettér a földszinten, illetve a teljes I. emeleten található, a II. emeleti részen kiszolgáló helyiségek (öltözők, irodák, vizes helyiségek) találhatóak.

Parkolás

Parkolásra a Piac utcai, illetve az üzlet hátsó, gazdasági bejáratánál található Jászai Mari utcai felszíni, fizetős, közterületi parkolókban van lehetőség. Az üzlet hátsó bejáratától 20 méterre található a szintén Jászai Mari utcán található, cca. 180 autó befogadására alkalmas, fizetős Belvárosi Városközpont Parkoló.

Egyéb műszaki paraméterek

Az épület távfűtéses, azonban az üzlettérben a legutóbbi tevékenység folytán (könyvesbolt) fűtőtestek nem találhatóak, a fűtés mennyezeti hűtő-fűtő klímarendszerrel van megoldva. Az üzletben található egy a földszint és az első emelet között működő teherlift. A rendelkezésre álló elektromos kapacitás 3 x 300 A.

Hívja ügyintézőnket: (20) 413-9573,   (20) 471-4390,   (30) 013-1512

E-mail: