HALLOWEEN UTCAFESZTIVÁL

Közzétéve 2022-10-28

HALLOWEEN UTCAFESZTIVÁL

2022. október 28-án a Debreceni Német Kulturális Fórum, a Debreceni Egyetemi Színház és a Pagony Könyvesbolt a Batthyány utca boltosaival, bérlőivel, valamint a Gambrinus közben található vendéglátóhelyekkel közösen halloween-i programot, utcafesztivált szervez. Az eseményt 17 és 21 óra között rendezik gyermekek és fiatalok részére.

A következő programokkal szeretnének kedveskedni a kisgyermekes résztvevőknek: „Szellemes” történetek, közös tánc, Csokit vagy Csalunk! játék és édességgyűjtés, Legendás állatok bemutató előadás, arcfestés, utcai filmvetítés.

A fiatalok (12 év felettiek) számára pedig jelmezversenyt, horror történetek felolvasását, „szellemes” játékokat, Halloween-szelfit és sötétben Just Dance játékot terveznek.

Az egyes vendéglátóhelyek, üzletek az alkalomhoz illő ételekkel, a jelmezeseknek kedvezményekkel készülnek, valamint a csokigyűjtésben is részt vesznek.

Mindenhol előny a JELMEZ!

A rendezvényben részt vevő partnereink:

Borterasz Restaurant and Wine Bar, Piac u. 19. sz.: Tökös, őszi ételek, gyerekeknek csokoládé.

FitandFine étterem, Szent Anna u. 14. sz.: teljes díszítés, jelmezes felszolgálás, ünnephez illő üdvözlő italok és desszertek, 10% kedvezmény a jelmezben érkező vendégeknek. Csokigyűjtő hely a gyermekeknek.

IKON Restaurant Debrecen, Piac u. 23. sz.: sütőtök krémleves a táblás ajánlatok közt, gyerekeknek csokoládé.

Kis Nápoly Pizzéria, Piac u. 20. sz.: kedvezmény a jelmezben érkezőknek, csokoládé a gyermekeknek.

Pizza, Kávé, Világbéke – Debrecen, Csapó u. 2. sz.: 10% kedvezmény a jelmezben érkezők részére.

The Box Donut Debrecen, Piac u. 43. sz.: 10% kedvezmény fánkokból a jelmezben érkezőknek.

The Macaron Bites, Piac u. 43. sz.: alkalomhoz illő dekoráció, évszakoknak megfelelő ízek, 10% kedvezmény a macaronokra a jelmezben érkezőknek.