KÖZLEMÉNY A LAKÁSPÁLYÁZTATÁSSAL KAPCSOLATBAN

Közzétéve 2021-05-25

A DMJV Önkormányzatának megbízásából eljáró Cívis Ház Zrt. a járványügyi adatokat és központi intézkedéseket folyamatosan figyelemmel kísérve az összes szükséges intézkedést megteszi a munkatársai, az ügyfelei, a társasházak lakóközössége, valamint a nyújtott szolgáltatáshoz kapcsolódó egyéb érintettek egészségügyi állapotának megóvása és a fertőzésveszély megelőzése érdekében.

Fentiekre tekintettel a lakáspályázattal kapcsolatban a bérbeadó a következő preventív rendelkezést hozta:

KÖZLEMÉNY

A 2021. március 1-jén megjelent pályázati kiírásban szereplő lakások helyszíni megtekintésére a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel nincs lehetőség.

Kérjük szíves megértésüket, a hatékony közös védekezés érdekében az együttműködésüket!

 

A Cívis Ház Zrt. a rendelkezésre álló technikai eszközök, megoldások segítségével virtuálisan biztosítja a lakások bemutatását:

  • a www.civishaz.hu honlapon, az egyes lakásokhoz kapcsolódó adatlapok tartalma tájékoztatást nyújt a meghirdetett lakások műszaki paramétereiről,
  • a homlokzatról és a lakásbelsőről készült fotók, videófelvételek a tényleges műszaki állapotról adnak közelebbi képet,
  • a pályázaton elnyert lakások felújításának elvárt műszaki tartalmát az adott lakáshoz tartozó „dokumentum” mappa tartalmazza. Innen érhető el a jelentkezéshez szükséges formanyomtatvány is.   

 

További tájékoztatás az alábbi elérhetőségeken kérhető:

civishaz@civishaz.hu

52/523-174, 52/503-123, 52/503-128, 52/523-202