ÚJ STÜHMER ÜZLET NYÍLT A PIAC U. 32. SZ. ALATT

Közzétéve 2022-11-08

Tibi csoki, Frutti karamella és Zizi drazsé. Generációk ismerték és kedvelték a Stühmer Csokoládégyár népszerű termékeit. 

 

Az egyik legrégebbi magyar márka, a Stühmer Debrecen főutcáján, a Piac utca 32. szám alatt megnyitotta soron következő üzletét.

A hazai édességipar példamutató vállalkozása egy újabb értékteremtő beruházást valósított meg Debrecen város ingatlanjainak hasznosítójával, a Cívis Ház Zrt.-vel együttműködve Stühmer - Debrecen Márkabolt, Cukrászda és Cremeria néven.

Magyarországon a Stühmer nyolc exkluzív márkaboltot üzemeltett Eger, Budapest, Gyöngyös és Debrecen belvárosában.  A november 3-án átadott, újabb, mintegy 300 m²-es debreceni egységben a márkabolt mellett egy cukrászda és fagylaltozó is megtalálható, amelynek köszönhetően a csokoládégyár teljes termékpalettája elérhető lett.

Az új üzlet kialakítását mintegy 100 millió forintból idén májusban kezdte meg a Stühmer. A vállalkozás 10 új munkahelyet is létrehozott Debrecenben.

 

A Stühmer Kft. számára így válik valóra az a stratégiai célkitűzés, hogy a patinás márkanévvel olyan termékeket gyártsanak és tegyenek elérhetővé, amelyek ismertek voltak az egykori Stühmer-vásárlók körében is.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a kezdeti 3-4 termékcsaládhoz képest ma több mint 150 féle terméket állítanak elő és a magyar cég a minőségi csokoládégyártás egyik meghatározó márkanevévé nőtte ki magát.

A termékek egy része eredeti, régi recept alapján készülő nosztalgia termék, a fennmaradó rész pedig a Stühmer kreatív termékfejlesztő csapatának szülöttje. 

A cukrászdában több mint 25 féle izgalmas, egyedi ízvilágú süteménnyel várják az édességkedvelőket. A cukrásztermékek mellett kapható a teljes STÜHMER csokoládé- és kézműves bonbon választék, és természetesen valamennyi, közel 50 különböző ízű STÜHMER-szaloncukor, melynek egy része édesítőszerrel készült.