Közzétéve 2022-07-04

Július első hétvégéjén tovább folytatódott a Gambrinus Kreatív Köz programsorozata. Pénteken és szombaton a népművészeteké volt a főszerep: többek között a szalmafonást és a szalmakalap-készítést is kipróbálhatták a Gambrinus közbe látogató érdeklődők.

További információk >>>


Közzétéve 2022-06-17

2022. június 17-től nagyobb lesz a debreceni belváros! 

A pezsgő Hal köz, a pörgős Kossuth tér, az élénk Piac utca mellett a Gambrinus köz is bekapcsolódik a nyáresti nyüzsgésbe méghozzá úgy, hogy teret ad a város kreatív energiáinak. További információk >>>


Közzétéve 2022-05-24
hír indexkép

Debrecen, Piac u. 34-36. szám alatti (hrsz:9019) helyiség komplett tervezési munkái

Társaságunknál a Debrecen, Piac u. 34-36. szám alatti (hrsz:9019) helyiség komplett engedélyezési és tendertervezési munkái váltak szükségessé.
A tervezés pontos tartalmát a kiadott ajánlattételi dokumentáció, valamint a tervezési program határozzák meg.
További információk...


Közzétéve 2022-05-05

A Piac utca 26. sz. alatti Könyvszalon szolgált helyszínéűl annak a kötetlen beszélgetésnek, mely Puskás István, Debrecen kultúrális területért felelős alpolgármestere; Erdei Edit, a Cívis Ház Zrt. vezérigazgatója; valamint a Gambrinus közben található üzletek képviselői vettek részt.

További információk >>>


Közzétéve 2022-03-30
hír indexkép

DMJV Önkormányzata megbízásából társaságunk pályázat útján üres, többségében felújításra szoruló lakásokat ad bérbe pályázat útján.

25 lakás szociális támogatással, 10 lakás szociális támogatás nélkül kerül meghirdetésre.

A pályázati kiírásban felsorolt lakások 2 év időtartamra kerülnek bérbeadásra, amely időtartam legfeljebb további 3 évvel meghosszabbítható, amennyiben a bérlőnek az első 2 éves bérleti jogviszony ideje alatt nem volt 60 napnál hosszabb idejű bérleti díj tartozása, továbbá a bérleti szerződés lejáratának időpontjában sem áll fenn bérleti díj tartozása. A bérleti szerződések közokiratban kerülnek megerősítésre.

A közokiratba foglalt bérleti szerződés az egyszeri hosszabbítást követően (legfeljebb összesen 5 év után) nem hosszabbítható meg, abból a meghosszabbítást követően 3 évre szóló bérleti jogviszony lejártáig ki kell költözni és a bérbeadó részére kiürítve át kell adni.

A lakások nem vásárolhatók meg, és nem cserélhetők el másik bérlakásra.

A pályázatról a címre kattintva olvashat további részleteket.