Közzétéve 2021-09-13

Debrecen városa 2021. szeptember 18-án egész napos programsorozattal hívja fel a környezetbarát közlekedés fontosságára a figyelmet. Az Autómentes nap idejére lezárásra kerül a Piac utca, Szent Anna és Kossuth utca közötti szakasza.

További információk...


Közzétéve 2021-08-05

A Cívis Ház Zrt. saját tulajdonú, valamint az önkormányzati tulajdonú és vagyonkezelői használatunkban lévő ingatlanoknál, épületeknél (cca. 3800 db) az előre nem látható és nem tervezhető javítási, illetve azonnali beavatkozást igénylő hibaelhárítási és gyorsjavítási munkákat végeztetünk folyamatos, 24 órás szolgálattal.

Ezen munkálatokra nyílt, egyfordulós eljárás keretében kívánjuk a Vállalkozó(ka)t kiválasztani.

A munkák pontos tartalmát a kiadott ajánlattételi dokumentáció és az árazatlan költségvetési kiírások határozzák meg.


Közzétéve 2021-07-30

Az Önkormányzat megbízásából társaságunk pályázat útján üres, többségében felújításra szoruló lakásokat ad bérbe pályázat útján. 34 lakás szociális támogatással, 15+17 (összesen 32) lakás szociális támogatás nélkül kerül meghirdetésre.

A pályázati kiírásban felsorolt lakások 2 év időtartamra kerülnek bérbeadásra, amely időtartam legfeljebb további 3 évvel meghosszabbítható, amennyiben a bérlőnek az első 2 éves bérleti jogviszony ideje alatt nem volt 60 napnál hosszabb idejű bérleti díj tartozása, továbbá a bérleti szerződés lejáratának időpontjában sem áll fenn bérleti díj tartozása. A bérleti szerződések közokiratban kerülnek megerősítésre.

A közokiratba foglalt bérleti szerződés az egyszeri hosszabbítást követően (legfeljebb összesen 5 év után) nem hosszabbítható meg, abból a meghosszabbítást követően 3 évre szóló bérleti jogviszony lejártáig ki kell költözni és a bérbeadó részére kiürítve át kell adni.
A lakások egyike sem megvásárolható, nem cserélhető el másik bérlakásra.


Kattintson ide a további részletekért!


Közzétéve 2021-07-21

Társaságunknál a Debrecen, Piac u. 53-55. (Arany J. u. 2.) szám alatti társasház pincefödém tartószerkezeti megerősítéi munkái - I. ütem vált szükségessé.

A munkák pontos tartalmát a kiadott ajánlattételi dokumentáció, a műszaki dokumentumok és az árazatlan költségvetési kiírás határozzák meg.


Közzétéve 2021-07-21

Társaságunknál a Debrecen, Petőfi tér 10/A. szám alatti ingatlan II. emeleti irodáinak átalakítási munkái - Klímarendszer kivitelezése vált szükségessé.

A munkák pontos tartalmát a kiadott ajánlattételi dokumentáció, a műszaki dokumentumok és az árazatlan költségvetési kiírás határozzák meg.