Széchenyi utca 31.

LOKÁCIÓ

Az irodaház a belváros forgalmas pontján, a Széchenyi u. 31. sz. alatt helyezkedik el: 5 perc sétára a Piac utcától, a pezsgő Simonffy utcától és Hal köztől, valamint a Kossuth tértől és a buszpályaudvartól. 

Belvárosi elhelyezkedése számos szolgáltatást kínál: pár percnyi sétára éttermek, kávézók, posta, szálláshelyek, élelmiszerboltok, patika, egészségügyi intézetek, kulturális és szórakoztató létesítmények, valamint egyéb szolgáltatások érhetők el, inspiráló környezetet biztosítva minden ott dolgozó számára.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Gyalogosan, kerékpárral, valamint tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető az épület; a forgalmas Széchenyi utcán számos busz, valamint trolibuszjárat is közlekedik. A gépkocsival érkezők a közeli felszíni parkolókban, illetve az épülettel szemben található, Debreceni Ítélőtábla, valamint az 500 m-re lévő Hal köz Üzletház alatt található mélygarázsokban tudnak parkolni. 

AZ IRODAHÁZ

A 4 szintes, 2009-ben épült irodaház 3707 m2 alapterületen, négy emeletével és egy garázsszinttel szolgálja ki a bérlőket.  

Az irodaház főbejárata a Széchenyi és Tisza István utcák sarkán található. A II., III. és IV. emelet változó alapterületű, tágas, világos irodahelyiségeket kínál. A jelenlegi kialakítás alapján a II. és III. emeleten nagyobb, 25-40 m2 alapterületű irodák, valamint tárgyalók, míg a IV. emeleten kisebb, 13-18 m2 alapterületű irodák találhatóak.

Minden emeleten teakonyha található. A szociális és kiszolgáló területek az épület belsejében, a közlekedő magok köré csoportosulnak. Az irodaház rugalmas alaprajzi kialakítása lehetővé teszi annak szintenként történő bérbevételét. A pinceszinten 22 férőhelyes parkoló áll a bérlők rendelkezésére.

SZOLGÁLTATÁSOK

     -      távfelügyeleti rendszer
     -      korszerű kártyás beléptetőrendszer
     -      kerékpár tárolási lehetőség
     -      szintenkénti teakonyha
     -      tárgyaló
     -      internetszolgáltatás
     -      kamerarendszer
     -      nyitható nyílászárók
     -      2 csöves fan coil rendszer
     -      liftek az épületben, akadálymentes megközelítés,
     -      teljes körű üzemeltetés
     -      magas színvonalú belsőépítészeti és gépészeti megoldások
     -      mélygarázs
 

KIADÓ IRODÁK

Jelenleg az irodaház teljes IV. emelete kiadó, mindösszesen 527 m2 alapterülettel, melyből 310 m2 irodaterület. A teljes emelet csak egyben kiadó.

BÉRLET DÍJ 

A teljes IV. emelet bérleti díja 1.571.700,-Ft/hó+áfa, az üzemeltetési költség 1.007.500,-Ft/hó+áfa. Az üzemeltetési költség tartalmazza a bérelt terület megközelítéséhez szükséges folyosók, a lépcsőház és a mélygarázs takarításának díját, a portaszolgálat díját, valamennyi közüzemi díjat, valamint az épülettel kapcsolatos minden fenntartási, felújítási, működtetési, felülvizsgálati, javítási költséget. Az üzemeltetési költség nem tartalmazza az épületen belül a Bérlő által bérbe vett terület, illetve helyiségek takarítását, a telefon-, valamint az internet szolgáltatás költségét, valamint a parkolóhelyek bérleti díját.

A mélygarázsban jelenleg 4 db parkolóhely kiadó, 30.000,-Ft/db/hó+áfa díjon.

IV. emeleti alaprajz

 

További képek:
Széchenyi Irodaház - az irodaház a Tisza István utca felől
Az irodaház a Széchenyi utca felől
Az irodaház bejárata
Az irodaház földszinti recepciója
Az irodaház földszinti recepciója
Földszinti ügyfélváró
Földszinti ügyfélváró
Mélygarázs
Iroda
Iroda - tárgyaló
Közlekedő
Közlekedő
Iroda
Iroda
Iroda
Iroda
Iroda
A lépcsőház és a lift