Széchenyi utca 31.

ELHELYEZKEDÉS

Az irodaház a belváros forgalmas pontján, a Széchenyi u. 31. sz. alatt helyezkedik el: 5 perc sétára a Piac utcától, a pezsgő Simonffy utcától és Hal köztől, valamint a Kossuth tértől és a buszpályaudvartól. 

Az irodaház kedvező, belvárosi elhelyezkedése számos szolgáltatást kínál: pár percnyi sétára éttermek, kávézók, posta, szálláshelyek, élelmiszerboltok, patika, egészségügyi intézetek, kulturális és szórakoztató létesítmények, valamint egyéb szolgáltatások érhetők el, inspiráló környezetet biztosítva minden ott dolgozó számára.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Gyalogosan, kerékpárral, valamint tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető az épület; a forgalmas Széchenyi utcán számos busz, valamint trolibuszjárat is közlekedik. A gépkocsival érkezők a közeli felszíni parkolókban, illetve az épülettel szemben található, Debreceni Ítélőtábla, valamint az 500 m-re lévő Hal köz Üzletház alatt található mélygarázsokban tudnak parkolni. 

AZ IRODAHÁZ

A 4 szintes, 2009-ben épült „A” kategóriás irodaház 3707 m2 alapterületen, négy emeletével és egy garázsszinttel szolgálja ki a bérlőket.  

Az irodák mellett a földszinten 6 db, illetve az első emeleti galéria részen szintén 6 db, az épület többi részétől önállóan, elszeparáltan használható és megközelíthető üzlet került kialakításra, melyek ügyfélszolgálati funkcióra is kiválóak alkalmasak. Az üzleteken túl az emeleten irodák is kialakításra kerültek.

Az irodaház bejáratai az épület két végén helyezkednek el, míg középen az üzletek, illetve az ügyfélszolgálati terek bejárata található. A II., III. és IV. emelet változó alapterületű, tágas, világos irodahelyiségeket kínál. A jelenlegi kialakítás alapján a II. és III. emeleten nagyobb, 25-40 m2 alapterületű irodák, valamint tárgyalók, míg a IV. emeleten kisebb, 13-18 m2 alapterületű irodák találhatóak.

A bérlői igényekhez igazodva az irodák válaszfalazása szabadon változtatható, így minden bérlőnk a saját igényeihez igazodva alakíthatja ki a számára megfelelő méretű irodákat. Minden emeleten teakonyha található. A szociális és kiszolgáló területek az épület belsejében, a közlekedő magok köré csoportosulnak. Az irodaház rugalmas alaprajzi kialakítása lehetővé teszi annak szintenként történő bérbevételét. A pinceszinten 22 férőhelyes parkoló áll a bérlők rendelkezésére.

ALAPRAJZOK

 

 

 

 

SZOLGÁLTATÁSOK

     -      épületfelügyeleti rendszer
     -      korszerű kártyás beléptetőrendszer
     -      kerékpár tárolási lehetőség
     -      szintenkénti teakonyha
     -      tárgyaló
     -      telefon- és internetszolgáltatás
     -      kamerarendszer
     -      nyitható nyílászárók
     -      2 csöves fan coil rendszer
     -      liftek az épületben, akadálymentes megközelítés,
     -      teljes körű üzemeltetés
     -      magas színvonalú belsőépítészeti és gépészeti megoldások
 
 

 

További képek:
Utcafront