Széchenyi utca 31. 4/1 bérbeadó iroda részletes adatai

Széchenyi utca 31. 4/1

iroda - Széchenyi Irodaház IV. emelet

Alapterület: 527 m2

Irányadó bérleti díj: 1 571 700 Ft/hó +áfa

Megközelíthetőség: Földszinti utcafronti

Debrecen belvárosában, a Széchenyi és a Tisza István utcák sarkán található Széchenyi Irodaház IV. emeletén található irodák kiadók.  

A teljes emelet csak egyben kiadó, ez mindösszesen 527 m2 alapterületet jelent, ebből 310 m2 az irodaterület.A teljes IV. emelet bérleti díja 1.571.700,-Ft/hó+áfa, az üzemeltetési költség 1.007.500,-Ft/hó+áfa. Az üzemeltetési költség tartalmazza a bérelt terület megközelítéséhez szükséges folyosók, a lépcsőház és a mélygarázs takarításának díját, a portaszolgálat díját, valamennyi közüzemi díjat, valamint az épülettel kapcsolatos minden fenntartási, felújítási, működtetési, felülvizsgálati, javítási költséget. Az üzemeltetési költség nem tartalmazza az épületen belül a Bérlő által bérbe vett terület, illetve helyiségek takarítását, a telefon-, valamint az internet szolgáltatás költségét, valamint a parkolóhelyek bérleti díját.

A mélygarázsban jelenleg 4 db parkolóhely kiadó, 30.000,-Ft/db/hó+áfa díjon.

A IV. emelet alaprajza

 

LOKÁCIÓ

Az irodaház a belváros forgalmas pontján, a Széchenyi u. 31. sz. alatt helyezkedik el: 5 perc sétára a Piac utcától, a pezsgő Simonffy utcától és Hal köztől, valamint a Kossuth tértől és a buszpályaudvartól. 

Belvárosi elhelyezkedése számos szolgáltatást kínál: pár percnyi sétára éttermek, kávézók, posta, szálláshelyek, élelmiszerboltok, patika, egészségügyi intézetek, kulturális és szórakoztató létesítmények, valamint egyéb szolgáltatások érhetők el, inspiráló környezetet biztosítva minden ott dolgozó számára.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Gyalogosan, kerékpárral, valamint tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető az épület; a forgalmas Széchenyi utcán számos busz, valamint trolibuszjárat is közlekedik. A gépkocsival érkezők a közeli felszíni parkolókban, illetve az épülettel szemben található, Debreceni Ítélőtábla, valamint az 500 m-re lévő Hal köz Üzletház alatt található mélygarázsokban tudnak parkolni. 

AZ IRODAHÁZ

A 4 szintes, 2009-ben épült irodaház 3707 m2 alapterületen, négy emeletével és egy garázsszinttel szolgálja ki a bérlőket.  

Az irodaház főbejárata a Széchenyi és Tisza István utcák sarkán található. A II., III. és IV. emelet változó alapterületű, tágas, világos irodahelyiségeket kínál. A jelenlegi kialakítás alapján a II. és III. emeleten nagyobb, 25-40 m2 alapterületű irodák, valamint tárgyalók, míg a IV. emeleten kisebb, 13-18 m2 alapterületű irodák találhatóak.

Minden emeleten teakonyha található. A szociális és kiszolgáló területek az épület belsejében, a közlekedő magok köré csoportosulnak. Az irodaház rugalmas alaprajzi kialakítása lehetővé teszi annak szintenként történő bérbevételét. A pinceszinten 22 férőhelyes parkoló áll a bérlők rendelkezésére.

SZOLGÁLTATÁSOK

     -      távfelügyeleti rendszer

     -      korszerű kártyás beléptetőrendszer

     -      kerékpár tárolási lehetőség

     -      szintenkénti teakonyha

     -      tárgyaló

     -      internetszolgáltatás

     -      kamerarendszer

     -      nyitható nyílászárók

     -      2 csöves fan coil rendszer

     -      liftek az épületben, akadálymentes megközelítés,

     -      teljes körű üzemeltetés

     -      magas színvonalú belsőépítészeti és gépészeti megoldások

     -      mélygarázs

 

 

 

 

 

 

Hívja ügyintézőnket: +36 20 413-9573,   +36 30 475-2491,   +36 20 471 3842

E-mail: