Bajcsy-Zsilinszky utca 1-3-5. bérbeadó üzlethelyiség részletes adatai

Bajcsy-Zsilinszky utca 1-3-5.

Üzlet

Alapterület: 227 m2

Irányadó bérleti díj: 1 200 000 Ft/hó + áfa

Megközelíthetőség: Földszinti utcafronti

A Cívis Ház Zrt., mint bérbeadó pályázatot hirdet a Debrecen a tulajdonában álló Debrecen, Bajcsy-Zs. utca 1-3-5. alatti helyiség bérleti jogának hasznosítása céljából.

A pályázat tárgya a Bajcsy-Zs. utca 1-3-5. (hrsz 8528/A/4) alatt található, a társasházi alapító okirat szerint mindösszesen 227 m2 alapterületű helyiség, mely korábban orvosi rendelőként működött. A bérlemény megtekintett állapotában, jelenlegi közműellátottságával kerül bérbeadásra.

Bérbeadó a bérleményt kereskedelmi, vagy vendéglátó tevékenység végzésére alkalmas üzletként kívánja hasznosítani, a vendéglátó tevékenység vizsgálatára tanulmánytervet készíttetett.

Az új hasznosítással bérbeadó egy kereskedelmi tevékenységre, vagy melegkonyhás étterem működtetésére is alkalmas, közterületi terasszal is rendelkező, minőségi vendéglátást képviselő étterem, vagy egyéb vendéglátásra alkalmas üzletet kíván kialakítani.

A bérlemény bérbeadásának feltétele, hogy a homlokzat felújításán és portál cseréjén túl - mely munkálatokat bérbeadó végez el saját költségén - a pályázaton nyertes bérlő vállalja a bérlemény rendeltetésszerű használtra alkalmas üzletté történő átalakításához szükséges valamennyi beruházás elvégzését, az üzlet teljeskörű kialakítását, ideértve a bérbeadóra tartozó beruházások elvégzését is. Az átalakítás költségei vonatkozásában a bérlő bérbeszámítási igénnyel élhet mindazon beruházásokra vonatkozóan, melyek a bérbeadó feladatkörébe tartoznak.

Az üzlet pályázat útján kerül bérbeadásra, további részletek a pályázati kiírásban találhatók. 

A pályázati kiírás itt, illetve a "Dokumentumok" fül alatt tölthhető le.

A pályázatok beadásának határideje 2024. május 24. 12 óra.

Hívja ügyintézőnket: +36 20 413-9573,   +36 30 475-2491,   +36 20 471 3842

E-mail: