Bajcsy-Zsilinszky utca 1-3-5. bérbeadó üzlethelyiség részletes adatai

Bajcsy-Zsilinszky utca 1-3-5.

Üzlet

Alapterület: 33 m2

Irányadó bérleti díj: 200 000 Ft/hó + áfa

Megközelíthetőség: Földszinti utcafronti

A Cívis Ház Zrt., mint bérbeadó pályázatot hirdet a Debrecen a Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának tulajdonában és a Cívis Ház Zrt. vagyonkezelésében lévő Debrecen, Bajcsy-Zs. utca 1-3-5. alatti helyiség bérleti jogának hasznosítása céljából.

A pályázat tárgya a Bajcsy-Zs. utca 1-3-5. (hrsz 8528/A/17) alatt található, a társasházi alapító okirat szerint mindösszesen 33 m2 alapterületű helyiség, mely korábban orvosi rendelőként működött. A bérlemény megtekintett állapotában, jelenlegi közműellátottságával kerül bérbeadásra.

Bérbeadó a bérleményt kereskedelmi tevékenység végzésére alkalmas üzletként kívánja hasznosítani, ezen cél vizsgálatára tanulmánytervet készíttetett. Az új hasznosítással bérbeadó kereskedelmi tevékenység végzésére alkalmas elegáns, belvárosi üzletet kíván kialakítani.

A bérlemény bérbeadásának feltétele, hogy a homlokzat felújításán és portál cseréjén túl - mely munkálatokat bérbeadó végez el saját költségén - a pályázaton nyertes bérlő vállalja a bérlemény rendeltetésszerű használtra alkalmas kereskedelmi célú üzletté történő átalakításához szükséges valamennyi beruházás elvégzését, az üzlet teljeskörű kialakítását, ideértve a bérbeadóra tartozó beruházások elvégzését is. Az átalakítás költségei vonatkozásában a bérlő bérbeszámítási igénnyel élhet mindazon beruházásokra vonatkozóan, melyek a bérbeadó feladatkörébe tartoznak.

Az üzlet pályázat útján kerül bérbeadásra, további részletek a pályázati kiírásban találhatók. 

A pályázati kiírás itt, illetve a "Dokumentumok" fül alatt tölthető le.

A pályázatok beadásának határideje 2023. december 15. 12 óra.

Hívja ügyintézőnket: +36 20 413-9573,   +36 30 475-2491,   +36 20 471 3842

E-mail: